LEDENOVÁ ZASTAVENÍ V KNIHOVNĚ

31.01.2019 18:43

  Za oknem sníh a mráz, ale v knihovně je teplo a zábava. Tak to alespoň tvrdily děti ze školní družiny, když přišly ve středu 16.ledna 2019 na společné čtení knihy Aleny Mornštajnové Strašidýlko Stráša. Pro zpestření našeho setkání na děti čekala i hromádka vyřazených časopisů. Děti dostaly úkol - vyhledat v časopisech fotky a obrázky svých oblíbených zvířat, a z nich vytvořit kompozici na magnetickou tabuli.                         

 

TATÍNKU, TA SE TI POVEDLA!  Tak se jmenovala knížka, která čekala na prvńáčky ze školní družiny ve středu 23.ledna 2019. aby se při společném čtení z knížky Zdeňka Svěráka seznámily s tatínkem, který se musel naučit vymýšlet a vyprávět pohádky pro své děti. Dětem se knížka moc líbila. Samy si také zavzpomínaly, jak to bylo s pohádkami na dobrou noc u nich doma. Četlo se a povídalo, trochu i soutěžilo, a nakonec i tvořilo. Děti si zkusily vyrobit klaunskou čepičku na blížící se Dětský karneval ve Vidči.

ZA ZÁBAVOU  a knížkami  přišly i jedno středeční odpoledne děti z mateřské školky. Maminky se ve školce vzdělávaly, a tak děti nakoukly do knihovny. Někdo si prohlížel knížky, některé děti malovaly, a některé si jen tak skládaly s paní učitelkou puzzle. 

 

—————

Zpět


Fotogalerie: LEDEN V KNIHOVNĚ

Tato fotogalerie je prázdná.